Selecteer een pagina

Interim mobiliteits- of opleidingsadviseur

Wanneer

 

Door veranderingen in de organisatie heb je tijdelijk behoefte aan een interim mobiliteits- of opleidingsadviseur. Je wilt veranderingen voor een grote groep medewerkers, waarbij leren een grote rol speelt.

 

Wat

Werkzaamheden die je o.a. aan mij kunt uitbesteden zijn:

  1. Het houden van intakes met medewerkers en het opstellen van een persoonlijk plan dat leidt tot ander werk;
  2. Het onderzoeken wat nodig is om een organisatieverandering door te voeren, waarbij opleiden een rol speelt.
  3. Het ontwikkelen van een veranderingstraject voor een groep medewerkers.
  4. Het monitoren van externe opleidingen en het onderzoeken van het rendement.
  5. Heb je een ander vraagstuk? Ik heb er plezier in om nieuwe zaken op te pakken. Laten we samen sparren en onderzoeken wat ik kan bijdragen.

 

Hoe

Ik ben onderzoekend, positief, enthousiast en doelgericht. Door mijn ervaring in verschillende branches maak ik vlot de vertaalslag naar jouw organisatie. Daarbij ben ik gericht op het in de dagelijkse praktijk zien van veranderingen.

 

Resultaat

Je projecten staan vlot op de rit. Ik vind het leuk om mijn kennis en ervaring te delen met mensen uit jouw organisatie. Na mijn vertrek is de klus geklaard en ben je als club wijzer geworden.

 

Nieuwsgierig

Maak een afspraak om te sparren over je vraag. Wanneer het klikt en ik je vraag kan beantwoorden maak ik een offerte met plan van aanpak en prijsopgave. Bij grote opdrachten bevat mijn plan meerdere fases en beslis je na elke fase of en hoe je verder wilt. Tussentijds bijsturen is daarmee mogelijk en zo houd je invloed op werk en kosten.

Ik kom graag naar je toe.

 

Maak nu een afspraak voor een oriënterend gesprek.

Terug naar diensten

Voor wie wil floreren in werk

Meer weten en ervaren wat ik voor jou kan betekenen? Stuur een email en ik geef je binnen 24 uur een reactie.