Selecteer een pagina

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Ik vind het belangrijk maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Voor mij betekent dit ondernemen met zorg voor mensen, voor je omgeving en zorgen voor verdiensten om van te leven en mee te werken aan een leefbare wereld.

Zorg voor de omgeving

In mijn werk maak ik waar mogelijk gebruik van Openbaar Vervoer of fiets. Ik rijd een auto met lage CO2 uitstoot. Bij aanschaf van bedrijfsmiddelen speelt de milieubelasting, zowel bij aanschaf als bij gebruik, een belangrijke rol. Mijn kantoor is goed geïsoleerd, wordt verwarmd door stadswarmte (restwarmte). Windmolen “de Jonge Held” (via aandelen in energie coöperatie De Windcentrale) levert elektriciteit. Waar mogelijk krijgen bedrijfsmiddelen zoals een pc of printer, een tweede leven.

Zorg voor mensen

Het met respect benaderen van cliënten, van opdrachtgevers en collega’s. Het goed om gaan met de vertrouwelijkheid van mijn werk. grenzen ervaren en deze tijdig bespreken. Alert zijn op de grenzen van anderen en hier naar handelen.

Zorg voor verdiensten

Mijn bedrijf voorziet deels in het levensonderhoud van mijzelf en mijn gezin. Ik steun een project voor gehandicapte kinderen in China. (Elk kind heeft recht op een thuis). Ik ben actief als vrijwilliger bij Voedselbank Arnhem (fondsenwerving en uitdeelpunt). Deze organisatie biedt tijdelijk eten aan mensen die onder de armoedegrens leven en gaat verspilling tegen.

Voor wie wil floreren in werk

Meer weten en ervaren wat ik voor jou kan betekenen? Stuur een email en ik geef je binnen 24 uur een reactie.