Selecteer een pagina

Loopbaancoaching

Wanneer

Je wilt een volgende stap zetten in je carrière en aarzelt over de richting. Dan kun je door dobberen, of actie ondernemen en mij inschakelen.

Wat

Door jou je inspiratie te laten (her)ontdekken en door met jou te focussen op jouw talenten, kwaliteiten en waarden, versnel je je groeiproces. Naast je kracht ontdek je ook wat je belemmert. Veel professionals gingen je voor en merkten dat ze stappen zetten in een richting die ze op wilden. Ze vonden nieuwe mogelijkheden om om te gaan met belemmeringen.

Hoe

We hebben eens per twee weken een gesprek, in totaal zes gesprekken in twaalf weken. Tussendoor werk jij aan doe- en schrijfopdrachten. Je gaat in gesprek met de mensen die je goed kennen. In onze coaching gesprekken kijk je op een frisse manier naar jouw loopbaan. Je voelt waar het stroomt. Je zet stappen om die richting te bereiken.

Wanneer je werkgever het loopbaantraject betaalt, is het mogelijk twee extra driegesprekken te houden, met jou, je werkgever en mij. Eén aan het begin van het traject en één aan het einde. In totaal voeren we dan acht gesprekken. Het eerste driegesprek is gericht op de doelen van het traject, het tweede op de resultaten.

Resultaat

Je hebt al de eerste stappen gezet in een richting waar je warm voor loopt. Het is je helder wat je wilt, hoe je dat kunt bereiken en hoe je je belemmeringen omzet in constructief gedrag.

”Ik startte een loopbaantraject omdat ik een andere functie wilde. Het traject leidde er toe dat ik anders ging leiding geven. Ik heb nu een prachtfunctie”.

Wil jij stappen zetten in je loopbaan? Onderneem actie en neem nu contact met mij op. We maken een afspraak voor een persoonlijke kennismaking. Bij een kop koffie ontdekken we of dit traject jou verder helpt in je loopbaan.
Terug naar diensten

Voor wie wil floreren in werk

Meer weten en ervaren wat ik voor jou kan betekenen? Stuur een email en ik geef je binnen 24 uur een reactie.