Selecteer een pagina

Teamcoaching

“Weer vat op het werk”

 

Wanneer Jullie hebben het beeld dat er meer uit het team kan komen dan het nu doet. Jullie komen als team aan bepaalde zaken niet toe, of jullie willen je voorbereiden op veranderingen in de toekomst.

Hoe Ik start met een gesprek, met de teammanager en een aantal teamleden. Op basis daarvan en in samenwerking met de teamleden maak ik een programma voor een aantal bijeenkomsten ( 4 tot 7). Jullie verbeteren de teamsamenwerking door in kleine opdrachten samen te werken. Ik sluit aan bij zaken uit de dagelijkse praktijk zodat de coaching direct de samenwerking en het resultaat beïnvloedt.

Resultaat: Er is nu een gedeelde visie, jullie pakken gezamenlijk lastige problemen aan en werken samen. De werksfeer is goed, jullie zijn effectiever en er is minder werk gerelateerd verzuim. Lees hieronder de ervaringen van medewerkers van een gemeente.

“Als team kregen we na elke workshop opdrachten voor in ons werk. De workshops waren leuk, in de opdrachten hadden we minder zin, het leek nog meer werk. Toch hebben juist deze opdrachten er toe geleid dat we weer vat op ons werk hebben en beter met elkaar omgaan”.

Bel voor een afspraak. Na een kort gesprek is duidelijk of teamcoaching jullie als team verder helpt.
Terug naar diensten

Voor wie wil floreren in werk

Meer weten en ervaren wat ik voor jou kan betekenen? Stuur een email en ik geef je binnen 24 uur een reactie.